Magyar Falu Program – mi segítünk!

A különböző Magyarországon levő vidéki települések számára fontos dolog, hogy lépést tartsanak a Kormány által közzé tett fejlesztési projektekkel, ugyanis ezekben a programokban való részvétellel jelentős összegeket tud lehívni a különböző falvak vezetői testülete.

A Magyar Falu Program például egy már évek óta rendszeres megújuló pályázati lehetőséget biztosít, ami által a falvak különböző közterületi beruházások finanszírozására igényelhetnek pénzt. A Faberland elsősorban közterületi játszóterek és street workout parkok építésében és kivitelezésében tud segíteni a Magyar Falu Programnak a keretében.

A Faberland örömmel áll rendelkezésére a Magyar Falu Program keretében kiírt, Óvodai játszóudvar és közterületi játszóterek fejlesztése című pályázat kivitelezésében. A pályázat célja elsősorban a népességmegtartás és népességnövekedés serkentése hazánk kisebb lélekszámú településein. Ennek érdekében különböző közterületi játszóterek is kerülnek fejlesztésre, amivel az itt élő fiatal generáció egészséges testi és lelki fejlődését segítik elő. A Magyar Falu Programban nem csupán az óvodai és közterületi játszóterek fejlesztésére van lehetőség, hanem akár új játszóterek létesítését is kivitelezhetik azok, akik elnyerik az ennek megfelelő kiírást.

A Faberland vállalat segít a tervezéstől kezdve a Magyar Falu Program pályázatának benyújtásához szükséges szakanyagok összeállításán át egészen a játszótér kivitelezésében is, hogy ezek már igazán ne képezzenek akadályt egy tenni akaró vezetőség számára a falusi közösség érdekében.

Faberland Kft. – Keressenek bennünket bizalommal!