Napvitorla az autók védelmében

Amikor nyáron éget a nap, észrevettem, hogy mindenki sokkal ingerültebb. Figyelni kell minden kellemetlenségre, izzadságfoltokra, homlok törölgetésre, és az autóban felmelegedő italainkra.

Ilyenkor minden olyan eszköz számít, ami kicsit is enyhíthet a szenvedésünkön. Mivel az autók nagyon sok esetben a szabadban parkolnak, nem mellékes kérdés, hogy éppen egy napvitorlával felszerelt parkolóban állhat órákon át a kocsink, vagy a szabad ég alatt forrósodik. Nyaralásunk során már sokszor olyan parkolót keresünk, ahol egy jó fürdőzést követően nem kell úgy éreznünk, hogy az autóba érkezve szaunába kell ülnünk. Egy napvitorla alatti parkoló élmény kész csodának számít! Még az UV sugárzás mértékét is képes csökkenteni a napvitorla, ezzel erősítve a védelmünket.

De nemcsak nyaralás során, hanem akár egy nyári nagybevásárlás alkalmával is számít, hogy a frissen vásárolt tejtermékekkel és húsokkal egy negyven vagy akár ötven fokos autóba kell beülnünk. Ilyenkor csak reménykedhetünk, hogy amíg hazaérünk, nem romlik meg néhány termék, pedig egy napvitorlás parkolóban ez sem lenne probléma. Vagy gondoljunk akár egy kellemes nyári éttermi élményhez, ami egészen addig tart, hogy elsétálunk a szabadban parkolt autónkhoz, és a beülés pillanata feledteti velünk az addigi élményt, hiszen napvitorla hiányában felforrt az autónk. Ezekre az eshetőségekre is felhívja figyelmünket a napvitorlaland.hu, kiemelve, mennyit számít egy szolgáltatás színvonalában a parkoló árnyékolása.