Ízléses irodák, kiválóan berendezett home office-ok

A COVID vírus után közvetlenül nagyobb szerepet kap a home office, de az irodák berendezésével kapcsolatos igények is változtak. Manapság az a legfontosabb, hogy az iroda otthonos legyen és vidám, de emellett képes legyen kreativitásra ösztönző is lenni.

Sok helyen már az irodákat úgynevezett open office jelleggel rendezik be, különböző térelválasztó elemeket hoznak be a teljesen nyitott helyiségekbe, mely azokon a pontokon tompítják a zajszintet, ahol mondjuk csendesebb önálló munkavégzésre lenne szükség, vagy ahol meeting-elni szeretnének az emberek, de a többi részen barátságos és közvetlen hangnem kialakítására van lehetőség. A kényelem is kifejezetten fontos az új iroda típusokban, a hagyományos irodai szék akkor ideális, ha felveszi az ember hátformáját, ezzel kényelmes ülést biztosítva. De, akik irodai munkát végeznek, azok tudják, hogy még ha ez teljesül is, akkor sem feltétlenül egészséges az, ha az ember napi 8 órát ül egy ilyen irodai székben.

Legyen szó home office-ról, vagy épp egy modern berendezésű irodáról, hasznos lehet más típusú székeket is beszerezni. Vannak olyan irodai székek, melyeknek nincs háttámlájuk, hanem csak ülőkéjük, lábtámasszal. Ezek tudnak jobb tartást biztosítani, amire nagy szüksége van egy irodai dolgozónak.

Hasonló módon előnyét lehet élvezni egy egyensúly kiegyenlítő gumis párnának, melyet irodai székbe helyezhetünk, vagy pedig egy felfújható fitnesz labdának, mely szintén kiváló irodai szék alkalmatosság lehet bent a munkahelyen és otthon is. A modern irodaház felszereléseket gyártó cégek olyan székeket is készítenek már, melyek a workshop-ok és a tanulmányi, továbbképzési időszakban használhatóak jól az irodaházakban. Az ilyen irodai szék forgatható, “asztallappal” ellátott, gurul és rendkívül mobilis.