Bizalom kiépítése a munkaruha hímzésnek köszönhetően

Néhány évvel ezelőtt megállapítottuk társammal a saját futár vállalkozásunkat, ami a legtöbb ilyen céggel ellentétben nem ételszállításra, hanem minden egyéb kiszállítására specializálódott. Szépen alakultak a számok, növekedett is a partneri körünk viszont valamiért nem robbantunk be annyira a köztudatba, mint ezt szerettük volna. Ekkor még nem tudtuk, hogy a munkaruha hímzés lesz az egyik leghatékonyabb eszköz ennek a megoldására.

Elkezdtük felújítani az egész cégünk megjelenését új logóval, új színekkel és egy teljesen új stílussal. Ezt követően visszaforgattuk a pénzt saját logóval ellátott autóparkba és pólónyomtatáson gondolkodtunk. Ekkor ajánlotta az egyik partnerünk a munkaruha hímzés lehetőségét. Nagyon vonzó volt számunka, hogy ez által valóban nem csak egy gyorsan összecsapott valamit hozunk létre, hanem egy elegáns, megbízható megjelenést fogunk ez által megteremteni a futáraink számára. A munkaruha hímzésnek köszönhetően egy számunkra is meglepő minőségi öltözetet kaptunk.

Miután ezt bevezettük, rövid időn belül megváltozott az emberek véleménye és a futáraink is arról meséltek, hogy sokkal bizalmasabban kezelik őket, sokan felismerik már a logót és többször meg is dicsérték ez elegáns megjelenést. Ennek a bevételekre is nagyon pozitív hatása volt, mivel az emberek szerették, ha mi visszük ki a megrendelt termékeket. Így egyre több partner is minket választott az együttműködésre, mert nekik fontos volt, hogy az ügyfeleknek növekedjen a bizalma az ő irányukba is és tudták, hogy mi ehhez jelentősen hozzátudunk járulni.

A munkaruha hímzés hatalmas segítség volt a mi esetünkben és biztosra veszem, hogy számos egyéb területen is hasznát tudják venni ennek a szolgáltatásnak.